Blog

Acțiuni Open Doors pentru internship și carieră

23.03.2022 – Open Doors al grupului Apex Alliance. „Edu4Tourism” a recomandat hotelierilor de la Marmorosch, Moxy, Courtyard by Marriott, Hilton Garden Inn Bucharest Old Town și Hilton Garden Inn Bucharest Airport, studenți și masteranzi ai facultăților de turism ale Universității Româno Amerciane și Academiei de Studii Economice din București.

AccorPicnicUrban 2022

Oportunități de cariera în universul Grupului Accor cu brandurile sale: Ibis, Ibis Styles, Mercure, Novotel, Pullman. 

Accor Cariere atrage noi talente in industria turismului și a ospitalității, prin colaborarea cu profesorii de turism pentru dezvoltarea profesională a tinerilor!

 

Una dintre preocuparile noastre este crearea oportunitaților pentru tinerii interesați de industria turismului sa întâlneasca mentori care sa-i inspire și sa-i ajute în construirea carierei.

 Alexandru și-a dorit foarte mult sa îl cunoască pe chef Bogdan Alexandrescu și a reușit. 

Mulțumim unui profesionist care și-a facut timp sa ofere unui tânar pasionat de gastronomie, un sfat și o încurajare. Mulțumim prietenilor noștri hotelieri care ne sprijina în reușita programului nostru

La inițiativa managerului Daniela Lazăr, elevii, care au revenit la partea a doua a proiectului „Zilele Porților Deschise în Industria Ospitalității”, au participat alături de mentorul lor la degustarea noului meniu al hotelului. Schimbul de opinii este de un real ajutor în adaptarea serviciilor la preferințele noii generații. „Este de datoria noastră să investim în viitor, cu același entuziasm cu care și noi ne-am început cariera în ospitalitate” ne-a spus Daniela Lazăr.