Micro learning

Learn, work, exercise, connect!

Lecția „Reducing Food Waste” 

Chef Cristi Serb, general manager Vlad Cimuca și food & beverage manager Bogdan Rosoi de la Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca au fost gazdele perfecte pentru o lecție diferită despre turism și ospitalitate.

 Events management, Wine & food pairing, Customer service in F&B, Food waste in the kitchen sau Live cooking show au fost temele care i-au captivat pe tineri și care le-au deschis noi orizonturi de carieră in turism și ospitalitate.
 

Bartender competition

O nouă lecție din seria „Reducing Food Waste” susținută de echipa de hotelieri a Apex Alliance: crearea de noi rețete sustenabile de cocktailuri.
 
🍹Într-o atmosferă vibrantă și colorată oferită de Hotel Moxy Bucharest Old Town, barmanii și-au demonstrat creativitatea prin utilizarea unor materii prime „salvate” care au adăugat aromă și au creat efect vizual spectaculos: zmeura sau rodie rehidratate, cireșe confiate, albuș de ou, esența extrasă din coaja de portocale sau lămăi.
🔶Inițiativa Apex Alliance, prin hotelurile Moxy Bucharest Old Town, The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection, Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca și Hilton Garden Inn Bucharest Airport este încă o lecție aplicată prin care tinerii care studiază domeniul turismului și al ospitalității au fost invitați să conștientizeze într-un mod inedit problema reducerii risipei alimentare. 

Hospitality Workshop

Hospitality Workshop „𝔻𝕚𝕤𝕔𝕠𝕧𝕖𝕣 𝕚𝕟𝕕𝕦𝕤𝕥𝕣𝕪 𝕥𝕚𝕡𝕤 𝕒𝕟𝕕 𝕥𝕣𝕚𝕔𝕜𝕤, 𝕚𝕟𝕤𝕚𝕘𝕙𝕥𝕤 𝕒𝕟𝕕 𝕤𝕥𝕠𝕣𝕚𝕖𝕤” a fost cadoul oferit de The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection tuturor participanților la Olimpiada 𝐖𝐨𝐫𝐥𝐝𝐒𝐤𝐢𝐥𝐥𝐬 𝐇𝐨𝐭𝐞𝐥 𝐑𝐞𝐜𝐞𝐩𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐚𝐧𝐝 𝐇𝐨𝐮𝐬𝐞𝐤𝐞𝐞𝐩𝐢𝐧𝐠 organizată la București in 27 mai 2023.
 
Ilona Bogos, Housekeeping Manager și Mara Dragomirescu Front of House Manager au împărtășit viitorilor hotelieri experiențe, sfaturi și mici secrete ale meseriilor din industria ospitalității:
🙂 Cum comunicăm cu un oaspete pretențios?
📊Cum stabilim bugetul în funcție de starea inventarului?
💛Cum ne stăpânim emoțiile și ne păstrăm calmul în situații de criză?
Implicarea profesioniștilor în educația pentru turism aduce sens, stare de bine, mulțumire, creează sentimentul aparteneței la o industrie în plină ascensiune. 

Acțiuni Open Doors pentru internship și carieră

23.03.2022 – Open Doors al grupului Apex Alliance. „Edu4Tourism” a recomandat hotelierilor de la Marmorosch, Moxy, Courtyard by Marriott, Hilton Garden Inn Bucharest Old Town și Hilton Garden Inn Bucharest Airport, studenți și masteranzi ai facultăților de turism ale Universității Româno Amerciane și Academiei de Studii Economice din București.

AccorPicnicUrban 2022

Oportunități de cariera în universul Grupului Accor cu brandurile sale: Ibis, Ibis Styles, Mercure, Novotel, Pullman. 

Accor Cariere atrage noi talente in industria turismului și a ospitalității, prin colaborarea cu profesorii de turism pentru dezvoltarea profesională a tinerilor!

 

Una dintre preocuparile noastre este crearea oportunitaților pentru tinerii interesați de industria turismului sa întâlneasca mentori care sa-i inspire și sa-i ajute în construirea carierei.

 Alexandru și-a dorit foarte mult sa îl cunoască pe chef Bogdan Alexandrescu și a reușit. 

Mulțumim unui profesionist care și-a facut timp sa ofere unui tânar pasionat de gastronomie, un sfat și o încurajare. Mulțumim prietenilor noștri hotelieri care ne sprijina în reușita programului nostru

La inițiativa managerului Daniela Lazăr, elevii, care au revenit la partea a doua a proiectului „Zilele Porților Deschise în Industria Ospitalității”, au participat alături de mentorul lor la degustarea noului meniu al hotelului. Schimbul de opinii este de un real ajutor în adaptarea serviciilor la preferințele noii generații. „Este de datoria noastră să investim în viitor, cu același entuziasm cu care și noi ne-am început cariera în ospitalitate” ne-a spus Daniela Lazăr.