Workshop pentru profesori, Conferința „Bridge the gaps!”

Competențele verzi în turism  pot contribui la reducerea impactului negativ al activităților turistice asupra resurselor naturale, a biodiversității și a schimbărilor climatice, precum și la sporirea contribuțiilor pozitive ale turismului la economiile locale. Competențele verzi sunt esențiale pentru tranziția către o industrie a turismului cu emisii scăzute de carbon, circulară și incluzivă, care poate crea noi locuri de muncă și poate stimula dezvoltarea sustenabilă.

Workshopul  „Green skills for green tourism and hospitality” vine în sprijinul profesorilor de turism pentru identificarea competențelor verzi printr-o abordare practică, cu exemple concrete din industrie, prin implicarea specialiștilor din turismul balnear, de business și de croaziere (Iuliana Tasie, George Roșu, Casiana Basea)

Pentru profesori, dezvoltarea sustenabilă, prin componenta sa de dezvoltare socială, presupune atenție concentrată asupra stării de bine și sentimentului de apartenență. Profesorii de specialitate, prin natura dublei lor specializări, aparțin deopotrivă educației și industriei pentru care sunt licențiați. 

Starea de bine a profesorului de turism depinde și de modalitatea în care aceștia sunt percepuți și îmbrățișați de industria turismului și a ospitalității. 

Pentru discuții despre starea de bine și apartenență a profesorului de specialitate, Simona Baciu, fondator InIm Institute, ne va aduce noi infomații în cadrul atelierului „Wellbeing and belonging”. 

 

Urmărește live  https://www.facebook.com/RomanianAmericanUniversityConferences

Lasă un răspuns